“Λύγισε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλα, ενώ “λύγισε” όταν μίλησε για τον αδελφό του, τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο.

«Πάντα με πονάει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι τον θάνατο του αδελφού μου. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι ο Θάνος έχει δουλειές και γι’ αυτό δεν τον βλέπω. Είναι μερικές εικόνες του Θάνου που έχω στο μυαλό μου και δεν καταπίνονται. Δεν είπαμε όσα θέλαμε να πούμε. Αν μπορούσε να με ακούσει, θα του έλεγα ότι τον αγαπάω», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε και για την σχέση με τον γιο του: «Ο Στέργιος με στηρίζει αλλά πρέπει να δει και αυτός τη ζωή του. Νιώθω ενοχή γιατί τον στεναχώρησα, τον δυσκόλεψα».

«Τα 11 χρόνια που ήμουν εκτός τηλεόρασης ήταν απλά ένα κλείσιμο στον εαυτό μου, είχα δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδελφός μου. Όταν είχα οικονομικές δυσκολίες υπήρχαν ονόματα που με πήραν τηλέφωνο να με βοηθήσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάποια από αυτά».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε επίσης για το Big Brother, τα σημερινά ριάλιτι και τους παρουσιαστές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ