«Λύγισε» η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Αγόρασε κοστούμι να ‘ρθει εδώ και το φόρεσε στο τελευταίο ταξίδι»

Την Γωγώ Γαρυφάλλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερότητα για την μακρόχρονη προσωπική της σχέση με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια τόσο εκείνου όσο και του γιου του, Νίκου.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου εξομολογήθηκε αρχικά πως θα ήθελε με χαρά να συμμετάσχει στο μουσικό σόου του Alpha για να λυγίσει αμέσως μόλις προβλήθηκε εικόνα με τον Νίκο Φλωρινιώτη και την αδελφή του, Αννούλα από παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση. «Αχ, συγκινούμαι τώρα και για τους δύο (σ.σ τον Νίκο και τον Γιάννη Φλωρινιώτη). Με την ευκαιρία να πω ότι αφιερώνω αυτή την εκπομπή στον μέντορα μου, τον Γιάννη Φλωρινιώτη και στον Νικολάκη»

«Ο Νικολάκης να πούμε ότι ήταν να έρθει στην εκπομπή, εκείνες τις δύσκολες μέρες. Γιατί διάβασα ότι αυτό ήταν μια επιθυμία του Νίκου και θα ήθελα να αφιερώσουμε όλη την σημερινή εκπομπή σε εκείνον» υπογράμμισε τότε ο παρουσιαστής για να προχωρήσει η καλεσμένη του σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. «Ο Νίκος σε λάτρευε! Γρηγόρη, τι να σου πω τώρα… Θα σου πω κάτι πολύ συγκινητικό. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να σου έρθει εδώ και τελικά το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι».

«Πολύ καλό παιδί, μεγάλο ταλέντο και αδικημένος και εκείνος» πρόσθεσε, με μάτια δακρυσμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου στο βραδινό talk show για να τονίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πως «να πούμε κάτι που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος. Ο Νίκος ήταν να έρθει εδώ και την Δευτέρα, που ήταν να έρθει εδώ, ξαναχρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Και μετά συνέβη το άσχημο γεγονός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ