Love Actually: Αποκάλυψη από τον Χιου Γκραντ για τον ρόλο του – ΒΙΝΤΕΟ

Αν και το Love Actually έχει γίνει θρύλος ως η πιο εικονική χριστουγεννιάτικη ταινία και μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές κωμωδίες στην κινηματογραφική ιστορία, ο Χιου Γκραντ, δήλωσε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τι συμβαίνει και ποια ήταν η τύχη του ήρωα που υποδυόταν. Μιλώντας στο Digital Spy, ο 60χρονος σταρ και ένας από τους πρωταγωνιστές σε μία από τις εννέα παράλληλες αισθηματικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στην ταινία, ομολόγησε ότι οι λεπτομέρειες είναι λίγο θολές, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μίας συνέχειας.

Προσπαθώντας να το χειριστεί… παιχνιδιάρικα ρώτησε “πώς κατέληξα;” προσπαθώντας να ξεκλέψει κάποιες πληροφορίες για την πλοκή και την τύχη του Πρωθυπουργού τον οποίο υποδυόταν. Στην ταινία του Ρίτσαρντ Κέρτις το 2003 μαζί με τον Χιου Γκραντ πρωταγωνιστούσαν ηχηρά ονόματα όπως οι Κόλιν Φιρθ, Κίρα Νάιτλι, Έμα Τόμσον, Άλαν Ρίκμαν, Λίαμ Νίσον και άλλοι. Ο Χιου Γκραντ υποδύεται τον Βρετανό πρωθυπουργό ου ερωτεύεται νεαρή υπάλληλο της Ντάουνινγκ Στριτ. Και φυσικά αξέχαστη είναι η σκηνή όπου χορεύει με όλο του το πάθος μέσα στην άδεια πρωθυπουργική κατοικία. Πάντως, ο ίδιος είπε ότι ελάχιστα θυμάται από όσα εκτυλίχθηκαν στην ταινία.

“Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που το είδα. Πρέπει να μου θυμίσετε. Πώς καταλήγω;” γέλασε. Όσο για το αν θα υπάρξει δεύτερη ταινία παραδέχτηκε: “Δεν ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ