Λουτράκι: Η Δέσποινα Βανδή θα δώσει συναυλία στη γενέτειρα του Βασίλη Μπισμπίκη

Στο Λουτράκι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή. Η τραγουδίστρια κάνει εντατικά πρόβες ώστε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να ευχαριστήσει τους συντοπίτες του αγαπημένου της, αλλά και τα μέλη της… οικογένειάς του!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, παρά τις υποχρεώσεις του, θα παρευρεθεί μαζί με την οικογένεια του για να απολαύσουν τη συναυλία της αγαπημένης του.

Η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εμφάνιση της Βανδή στο Λουτράκι αρκετοί θαυμαστές της, μεταξύ των οποίων και αρκετοί φίλοι του ταλαντούχου ηθοποιού, έσπευσαν να βρουν εισιτήριο για να την δουν από κοντά. Όσο για τον ίδιο; Θα είναι μαζί με τους γονείς του, την αδελφή του, μερικούς συγγενείς ακόμα αλλά και κάποιους κολλητούς του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα ενώ αρκετές φορές δημοσιεύει στα δικά του social media στιγμές από την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Κάτι που φυσικά κάνει και η δημοφιλής τραγουδίστρια, αφού συχνά εκδηλώνει την περηφάνεια της για τις δουλειές του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ