Λόρενς:”Φυσικά… photoshop”

Λόρενς:”Φυσικά… photoshop”

Το Χόλιγουντ θέλει λάμψη και  ομορφιά, μια ομορφιά που δεν μπορεί να υπάρχει! Εκεί παρεμβαίνει το photoshop και το ατελές το κάνει τόσο τέλειο, που ακόμα και οι star δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, όπως η διάσημη πια ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς…

Η 22χρονη ηθοποιός και πρόσφατα βραβευμένη με όσκαρ,  είναι το νέο προσωπο μεγάλου οίκου μόδας. Στο κόκκινο χαλί, ένας δημοσιογράφος της έδειξε τις φωτογραφίες της από την καμπάνια κι εκείνη, χωρίς κόμπλεξ και ενδοιασμούς απάντησε:

” Ω Θεέ μου! Δεν τις έχω δει αυτές τις φωτογραφίες. Αυτές δεν μου μοιάζουν καθόλου. Λατρεύω το photoshop όσο τίποτα άλλο”.

Ο δημοσιογράφος, στην πορσπάθειά του μάλλον να μην φανεί αγενής της απάντησε: ” Δεν νομίζω ότι είναι photoshop. Είσαι εσύ”.

Και η πληρωμένη απάντηση ήρθε δια στόματος της ηθοποιού: ” Και φυσικά είναι photoshop. Οι άνθρωποι δεν μοιάζουν έτσι”.

Μπορεί να είναι η άγνοιά της, μπορεί να είναι απόλυτα ειλικρινής, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς κατέρριψε το μύθο της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας. 

Όλοι γνωρίζουν ότι τα λαμπερά εξώφυλλα είναι ψεύτικα, λίγες star όμως μπορούν να παραδεχθούν ότι οι φωτογραφίες τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ