Λόπεζ: Γι’ αυτό καταστράφηκαν οι σχέσεις μου

Λόπεζ: Γι’ αυτό καταστράφηκαν οι σχέσεις μου

Το νέο βιβλίο της Τζένιφερ Λόπεζ “True Love” φέρνει στο φως την πιο ευαίσθητη πλευρά της. Μέσα από τις σελίδες του, η τραγουδίστρια εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά της για τις αποτυχημένες σχέσεις της και δηλώνει αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

«Γύρω μου υπάρχουν πάντα πάρα πολλά άτομα, ακόμα και στο σπίτι: κομμωτές, μακιγιέρ και διάφοροι συνεργάτες. Πιστεύω πως είναι δύσκολο για κάποιον να αποδεχτεί την παρουσία όλων αυτών στην καθημερινότητά του. Οι σύντροφοί μου ένιωθαν συνεχώς άβολα. Προσθέστε και την πίεση από τα μίντια και θα καταλάβετε γιατί υπήρχε πρόβλημα» σχολιάζει η ίδια.

Πώς αντιμετώπισε το διαζύγιό της με τον Μαρκ Άντονι; «Αυτό που φοβόμουν περισσότερο έγινε πραγματικότητα. Κατέρρευσα στα χέρια της μητέρας μου και του μάνατζέρ μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όλοι πίστευαν πως η ζωή μου ήταν ιδανική. Είχα το σύζυγό μου, δύο υπέροχα παιδιά, το σινγκλ μου “On The Floor” βρισκόταν στην κορυφή των charts, ενώ ήμουν και στην επιτροπή του American Idol. Κανείς δεν ήξερε πως η σχέση μου είχε αποτύχει και εγώ ήμουν σε χειρότερη κατάσταση από κάθε άλλη φορά» γράφει η τραγουδίστρια.

Πηγή: elle.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ