Λίτσα Πατέρα: Κάποια στιγμή έφθασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα η Λίτσα Πατέρα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο και την σχέση της με τον ANT1.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή αστρολόγος είπε: «Παίρνω τόση αγάπη από τον κόσμο, που όση πίκρα και αν έχω πάρει από κάποιες απόψεις για την αστρολογία εκμηδενίζονται γιατί ξέρω ότι ο κόσμος έχει πιστέψει… Και να πιστέψει ότι αυτό είναι δημιούργημα Θεού. Υπάρχει Θεός από πάνω ο οποίος όπως κάνει την εξωτερική εμφάνιση, έτσι κάνει και τον δρόμο σου. Τον οποίο αν ξέρεις να τον πατήσεις και να μην πατήσεις τις λάσπες, σίγουρα αν προσπαθήσεις να περπατήσεις στον ίσιο δρόμο σου έρχονται όλο και λιγότερα προβλήματα».

Μιλώντας για την σχέση της με τον ANT1 ανέφερε: «Εγώ νιώθω ότι έχω ρίζες στον ANT1. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρώτα μου, τον Μινωά μας, όλα αυτά που ζήσαμε τα όμορφα κ.λπ. Εγώ για να φύγω από τον ANT1 θα πρέπει να έχω ένα πολύ σοβαρό συναισθηματικό λόγο, ούτε οικονομικό, ούτε δουλειάς. Ένα συναισθηματικό λόγο εάν έχω, τότε θα φύγω. Θα φύγω γιατί ίσως να μην κάνω και καλά την δουλειά μου. Όταν δεν είσαι καλά σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν μπορείς να αποδώσεις.

Κάποια στιγμή έφθασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1. Αλλά δεν είναι τέτοιο δυνατό που να μου δώσει αυτή την ώθηση. Όσο εγώ νιώθω σεβασμό από την διοίκηση, όποιος και αν περάσει νιώθω καλά. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, έχει τον στόχο του, μπορεί να είναι σεβαστός ο στόχος του καθενός. Εγώ όσο απολαμβάνω την αγάπη από την διοίκηση, νιώθω καλά».

«Στη Ρούλα Κορομηλά χρωστάμε πολλά και να το ξέρουμε όλοι. Η Ρούλα ήταν αυτή που δημιούργησε όλα αυτά που ζήσαμε, όλα αυτά που απολαύσαμε, τα οικονομικά, τα συναισθηματικά… Πραγματικά την αγαπάω πάρα πολύ. Αγάπησα πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη γιατί ζήσαμε πολλά. Προσπάθησα με όσους δεν είχα τις ίδιες απόψεις, να συμπορευθώ», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ