Lil Wayne: Είμαι μια χαρά

Lil Wayne: Είμαι μια χαρά

Ο αμερικανός ράπερ Lil Wayne, δήλωσε ότι είναι μια χαρά και ευχαρίστησε τους οπαδούς του για το ενδιαφέρον τους μετά από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ.com η οποία ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων, ότι ήταν σε κώμα και κοντά στο θάνατο.

«Είμαι καλά σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την αγάπη σας », έγραψε ο ράπερ σε μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Η εκπρόσωπος του 30χρονου κ��λλιτέχνη δήλωσε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ο «Lil Wayne ανακάμπτει», αλλά δεν προσδιόρισε από τι έπασχε.

Νωρίτερα η ιστοσελίδα TMZ.com επικαλούμενη ανώνυμες πηγές έγραψε ότι ο Wayne ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, και κοντά στο θάνατο, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες. Το TMZ.com ανέφερε ότι ο ράπερ εισήχθη στο Cedars-Sinai εξ αιτίας επιληπτικών κρίσεων και πιθανώς εγκεφαλικού επεισοδίου την Τετάρτη αλλά άμεσα αποχώρησε από το νοσοκομείο. Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι μπήκε εκ νέου στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα, αφότου ο σωματοφύλακάς του τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα του δωματίου του. Ανέφερε επίσης ότι η μητέρα του ήταν καθ’ οδόν προς Λος Άντζελες την Παρασκευή για να βρεθεί κοντά του.

Ο Wayne, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dwayne Μάικλ Κάρτερ Jr, έχει υποστεί πολλές ανεξήγητες κρίσεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων δύο τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια πτήσης με αεροπλάνο. Ο Wayne, κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη, και άρχισε την καριέρα του στην ηλικία των εννέα ετών, όταν έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης που υπέγραψε με δισκογραφική εταιρεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ