Λιάγκας: Δεν έχω κόντρα με κανέναν – Αν δω τον Νίκο Παππά στον δρόμο θα του μιλήσω

Ο Γιώργος Λιάγκας όπως δήλωσε στο “Ενώπιος Ενωπίω” δεν έχει αποκτήσει φίλους στον χώρο.

«Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω…» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω κόντρες. Σε ό,τι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα ή δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που να αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία» πρόσθεσε.

Για την κόντρα του με τον Νίκο Παππά, είπε: «Του έκανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ, ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του γιατί απ’ ότι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Οπότε ως πολιτικός θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».

«Δεν μου ταιριάζει η πολιτική»

Για την εποχή που είχε βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ο Σαχινίδης που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά» περιέγραψε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ δεν το αποκλείω. Αυτή την στιγμή αν με ρώταγες θα έλεγα ούτε καν στα όνειρα μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε κάνε αυτό και κάνε εκείνο. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ