Λεωνίδας Κουτσόπουλος-Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μίλησαν για τη σχέση τους και αποκάλυψαν πώς γνωρίστηκαν

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο δημοφιλής σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση. Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένεια του, αλλά και για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Στην εκπομπή μίλησε και η σύντροφός του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς γνωρίστηκαν.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε τι θεωρεί ότι θα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αν είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου. “Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει φυσικά. Θα προτιμούσα έτσι κι αλλιώς να μην έρθει στην πρεμιέρα γιατί πολύ σπάνια οι ηθοποιοί θέλουν ο κόσμος να έρχεται στην πρεμιέρα τους. Οπότε, δεν θα με πείραζε. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά μετά να πεις τον πόνο σου, αν δεν είχε πάει κάτι καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός”, είπε.

“Όπως όλα τα ρομαντικά ζευγάρια του 2021, γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram. Ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ότι δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος , είναι τρομερά ευφυής. Ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι ο Λεωνίδας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, δήλωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

“Έχει πολύ ωραία φωνή, παίζει πολύ ωραία κιθάρα και μαγειρεύει και πολύ καλά. Το “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει”, είπε.

Στο ίδιο δίλημμα κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Τι δίλημμα είναι αυτό, είναι σατανικό. Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας νομίζω και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα και σε κανένα γκολ μπορεί να πεταγόμουν στη μέση της παράστασης”, ανέφερε ο γνωστός σεφ γελώντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ