Λεωνίδας Κακούρης: Τι αποκάλυψε για τον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #ΜeΤoo, ενώ έκανε και ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

«Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει.

Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Άγριες Μέλισσες Λεωνίδας Κακούρης

Λεωνίδας Κακούρης για το#ΜeΤoo: Δεν νομίζω ότι ο χώρος του θεάτρου είναι μολυσμένος

«Δεν αισθάνομαι καλά με το να βρίσκονται συνάδελφοι σε αυτή τη θέση. Είναι η στιγμή να αποφασίσει η δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό θέμα που θέλει πολλή προσοχή στην προσέγγισή του» ανέφερε για το κίνημα #ΜeΤoo ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Χάνουμε λίγο το νόημα και την ουσία, όταν μας τραβάει την προσοχή το παρασκήνιο. Ο χώρος του θεάτρου δεν χρειάζεται να καθαρίσει. Δεν νομίζω ότι ο χώρος μας είναι μολυσμένος» συμπλήρωσε.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου, “Λάμψη”, όπου ενσάρκωσε τον γιο του Γιάγκου Δράκου.

«Ήμουν πιο αμήχανος τότε στη Λάμψη και ίσως και ο κόσμος ήταν πιο αθώος. Είχα πάρει ένα ταξί και ο οδηγός πέρασε από το σπίτι του και κατέβηκε όλη η οικογένεια να με δει. Ο κάθε άνθρωπος εκφράζει τοn θαυμασμό του με διαφορετικό τρόπο» ανέφερε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.