Λένα Μαντά: «Εδώ θα σε φυτέψω κανόνισε» – Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα αν χρειαζόταν

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη η Λένα Μαντά. Μεταξύ άλλων, η συγγραφέας μίλησε και για το γεγονός πως ζηλεύει τον σύζυγό της και αναφέρθηκε σε σκηνές ζηλοτυπίας που έχει δημιουργήσει.

Συγκεκριμένα η Λένα Μαντά είπε: «Έχω προκαλέσει σκηνή, γιατί θεώρησα ότι κάποια τον κοίταγε… Δεν θεώρησα, τον κοίταγε! Δεν είμαι τρελή… Τον κοίταγε! Όπου έγινε ένα σκηνικό στο αυτοκίνητο. Μία στο διπλανό αυτοκίνητο τον κοίταγε και χαμογελούσε και στο επόμενο φανάρι, ήταν καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα, όπως είμαστε σταματημένοι δίπλα, δίπλα, κάνω μία το χέρι μου στον Γιώργο και τον σπρώχνω πίσω, πιάνομαι από το τιμόνι και βγαίνω η μισή έξω από το αυτοκίνητο και της λέω «Εδώ θα σε φυτέψω κανόνισε».

Έφυγε με κόκκινο η γυναίκα, να προσέχουν σε ποιον χαμογελάνε. Τον άνδρα μου δεν θα τον κοιτάξεις γιατί θα σου δώσω το μαλλί στο χέρι. Δεν μου έδινε δικαιώματα, έτσι και μου είχε δώσει δικαιώματα ο άνθρωπος δεν θα ζούσε να φτάσει στην ηλικία που έφτασε. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα αν χρειαζόταν δεν κωλώνω.

Μία φορά είχα βρει στο παντελόνι του ένα χαρτάκι που έγραφε «Μπελίντα» και έναν αριθμό. Δεν θες να ξέρεις τι έγινε όταν γύρισε το μεσημέρι στο σπίτι… Κάτι πιάτα έσπασαν, ίσως και ποτήρια. Μέχρι που μου είπε ότι το «Μπελίντα» ήταν μία μάρκα μηχανής καφέ και από κάτω ήταν ο κωδικός της, γιατί χρειαζόταν ένα ανταλλακτικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ