Λευτέρης Λαζάρου: Γιατί δεν έχει επαφές με τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη μαγειρική καθώς και στη σχέση που έχει σήμερα με τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο.

“Ήταν ο πατέρας μου στον χώρο της μαγειρικής και σιγά – σιγά μπολιάστηκα και εγώ πάνω σε αυτό. Υπήρχε ταμπού για τον άνδρα να ασχοληθεί με τη μαγειρική, δεν ήσουν εύκολα αποδεκτός. Η μαγειρική δεν σε διαπραγματεύεται, σε θέλει αποκλειστικά δικό της. Δεν έχεις οικογενειακή στιγμή, η οικογένεια πρέπει να σε αποδεχτεί γιατί όταν εσύ εργάζεσαι οι υπόλοιποι κοιμούνται. Όταν διασκεδάζετε εγώ πάλι εργάζομαι”, είπε ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή Σου Κου Family.

“Με τον Λευτέρη, βάφτισα την κόρη του γιατί πραγματικά το παιδάκι αυτό ήθελα να το βαφτίσω, το γνώριζα από τη μέρα που γεννήθηκε. Με τον ίδιο όμως δεν έχουμε πολύ επαφή, έχουμε χαθεί πάρα πολύ καιρό γιατί και ο ίδιος άλλαξε τελείως τη δική του ρότα. Δεν ξέρω καν πού βρίσκεται, πού δουλεύει, ξέρω ότι είναι παντρεμένος και εύχομαι να είναι ευτυχισμένος. Έχουμε όμως πάρα πολύ καιρό να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, δεν έχουμε επαφή, δεν έχουμε σχέση”, σημείωσε ο γνωστός σεφ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ