Λεφτά “τέλος” για τον Ντε Nίρο: Το οικονομικό χτύπημα λόγω κορονοϊού και το… πικρό διαζύγιο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μπει σε οικονομικές περιπέτειες λόγω του κορονοϊού και όπως λέει ξεμένει από χρήματα. Ο κοροναϊός επέφερε πλήγμα στα οικονομικά του ηθοποιού όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, καθώς η σύζυγός του, με την οποία είναι σε διάσταση, ζήτησε έκτακτη εντολή για να αυξήσει το μηνιαίο όριο πιστωτικής κάρτας American Express από $50.000 σε 100.000$. Ο διάσημος ηθοποιός συνδέθηκε με Skype με το δικαστήριο. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου του, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του είπε ότι έκοψε το πιστωτικό της όριο αδίκως από $100,000 που ήταν πριν, σε $50,000. Επίσης πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε σε εκείνην και τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σπίτι, όπου μένει ο Ντε Νίρο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα εστιατόριά του, Nobu αλλά και το Greenwich Hotel, έχουν κλείσει ή ήταν κλειστά για μήνες.

Η Caroline Krauss, συνήγορος του Ντε Νίρο, ανέφερε ότι το Nobu έχασε 3 εκατ. δολάρια τον Απρίλιο και 1.87 εκατ. δολάρια τον Μάιο. Ενώ καθώς έπρεπε να αποπληρώσει 500.000 δολάρια σε επενδυτές, δανείστηκε χρήματα από τους συνεταίρους του στις επιχειρήσεις, “καθώς δεν διαθέτει μετρητά”. Η Krauss υποστήριξε ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, που υπεγράφη το 2004, ο Ντε Νίρο έπρεπε να δώσει στην Hightower 1 εκατ. δολάρια το χρόνο, αρκεί να έβγαζε 15 εκατ. δολάρια ή περισσότερα ετησίως. Όσο τα έσοδά του μειώνονται, τόσο μειώνεται και το δικό της ποσοστό.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ