Λευκό πουκάμισο: Πώς να φορέσετε το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και τις 7 ημέρες της εβδομάδας

Το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας, και αντρικής, γκαρνταρόμπας, το λευκό πουκάμισο, αποτελούσε πάντοτε το πιο ευκολοφόρετο ρούχο το οποίο μετέτρεπε κάθε εμφάνιση σε chic και ενημερωμένη. Πώς γίνεται κάτι τέτοιο θα αναρωτιέστε.

Λοιπόν είναι ένα ταλέντο που μόνο τα all time classic items κατέχουν, γι’ αυτό και δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος για τα συγκεκριμένα. Θέλετε να φοράτε μια ολόκληρη εβδομάδα το ίδιο λευκό πουκάμισο κάθε μέρα με διαφορετικό look; Ορίστε εφτά προτάσεις μόνο για εσάς.

Instagram @charlotteemilysanders

Δευτέρα με leather παντελόνι και oversized blazer: για να ξεκινήσει η εβδομάδα πιο επίσημα κι επειδή είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

Instagram @emilysindlev

Τρίτη με total denim: και για να δώσετε περισσότερο fun στην επερχόμενη εβδομάδα επιλέξτε να συνδυάσετε το λευκό πουκάμισο με ενδιαφέροντα jean κομμάτια όπως τα στολισμένα με κοσμήματα της Emily Sindlev.

Instagram @emilysindlev

Τετάρτη στο κολλέγιο: και πάνω από το πουκάμισο φορέσαμε γιλέκο πλεκτό και wide leg υφασμάτινο παντελόνι. Ο καφές είναι το μοναδικό απαραίτητο αξεσουάρ στο look.

@styledumonde

Πέμπτη με jean: και πιο streetstyle διάθεση. Oversized παλτό ή blazer θα απογειώσουν το basic πουκάμισο ενώ τα ψηλά παπούτσια μια φορά την εβδομάδα επιβάλλονται. Αν όχι φορέστε loafers.

Instagram @emilysindlev

It’s Friday yeah: και ώρα για να υποδεχτούμε το σαββατοκύριακο με πιο casual mood. Κάντε layering στο λευκό πουκάμισο με διασκεδαστικά χρώματα και αξεσουάρ, άνετα παντελόνια και φυσικά sneakers.

Instagram @veronicaferraro

Σάββατο σε night out: με φόρεμα ή κορσέ γιατί το white shirt δεν είναι μόνο πρωινό κομμάτι.

Instagram @tamara

Απ’ όλες τις ημέρες η Κυριακή μ’ αρέσει: κι αν δεν βρίσκεστε σε μια παραλία ώστε να το ρίξετε πάνω από ένα μαγιό, φορέστε το λευκό πουκάμισο σκέτο, στο σπίτι και απολαύστε μια lazy Sunday στον καναπέ χωρίς καθόλου δουλειά αλλά πάντα με πολύ στιλ.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ