Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η “αποκάλυψη” για το όνομα του μωρού τους

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε και τον τρόπο που ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι είναι έγκυος

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε η Λάουρα Νάργες. Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων έδωσε ένα στοιχείο όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει ο γιος της, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

“Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο.

Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό μας από τον πρώτο μήνα. Δεν θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα”, είπε η Λάουρα Νάργες, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε και στο πως ανακοίνωσε στην οικογένειά της ότι περιμένει παιδί.

“Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Τους πήραμε τηλέφωνο, όσους προλάβαμε, γιατί μετά από λίγες ημέρες ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά.

Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δεν με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή”, είπε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Λάουρα Νάργες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ