Λάκης Γαβαλάς: Έχω κι άλλα 10 σπίτια που μου έχουν πάρει και δεν τα γνωρίζετε

Στον καναπέ της εκπομπής “Το Πρωινό” κάθισε την Δευτέρα ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο εμβληματικό ακίνητό του, με έκταση 31,5 στρεμμάτων, στην Κάντζα, το οποίο πουλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε δημοπρασία, έναντι 9.000.0001 ευρώ.

«Το ακίνητό μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, ούτε θέλω να μάθω. Εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο αυτό δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, γιατί δεν έχει άδεια. Αν γίνει, θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική του αξία αυτού του ακινήτου είναι 18 εκατ. . Τα 9 που δόθηκαν εν τέλει, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και πρόσθεσε: «Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε, τα τριάντα χρόνια που ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα. Το κράτος πήρε λεφτά, πήρε δόξα από εμένα, γιατί έφερα όλους τους σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερη προσφορά απ’ ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά. Δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα».

«Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, που είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο Λάκης Γαβαλάς υπογράμμισε: «Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση, ακόμα χρωστάω λεφτά στο δημόσιο. Ποτέ δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω κι άλλα 10 σπίτια που μου έχουν πάρει, απλά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ