Λάκης Γαβαλάς: Αισθάνθηκα ότι έχω προσφέρει στη χώρα μου χωρίς να μου το αναγνωρίζει

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μοιράστηκε μεταξύ άλλων στιγμές που έζησε στην φυλακή.

«Το θέμα της φυλακής δεν οφέλησε κανέναν. Εμένα έκανε σταρ. Από άλλο ήθελα να γίνω, από άλλο έγινα. Αισθάνομαι ένας σχεδιαστής ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά σε αυτή την χώρα η οποία χώρα δεν το έχει αναγνωρίσει. Προκαλώ να μου πείτε έναν σχεδιαστή που έχει δώσει στο δημόσιο περισσότερα χρήματα από εμένα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο σχεδιαστής ανέφερε: «Έκλαψα όταν μου έδωσαν μια χάλια μάσκαρα μιας κρατούμενης γιατί έκανα διάφορα, έκανα τις βλακείες μου και έβαζα μάσκαρα στα μαλλιά μου, δεν με άφησαν να τα βάψω».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς: «Έκλαψα από το πείσμα και από την αδικία που ήταν και η αδερφή μου μέσα με ένα ανήλικο παιδί και με έναν γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσε να τα χαρεί. Όταν πήγα στην Εισαγγελέα είπα ‘γιατί κρατάτε μια γυναίκα μέσα που δεν φταίει σε τίποτα;’ Και εκεί έκλαψα μπροστά της. Το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει μία καλή θέση εργασίας, ώστε να είναι λιγάκι πιο εύκολη η ζωή μου εκεί μέσα».

Δείτε τα βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ