Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσαν τον γάμο τους

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα χώρισαν λίγα 24ωρα προτού ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει η Realife, ενώ όλοι περίμεναν να δουν τη Ματίνα Ζάρα ντυμένη νύφη στο πλευρό του Λάμπρου Χούτου, με ένα λιτό μήνυμα στα social media η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη ματαίωση του γάμου τους, μόλις πέντε ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η είδηση άφησε εμβρόντητους συγγενείς και φίλους του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν καταφθάσει ήδη στο νησί της Σκιάθου, προκειμένου να παρευρεθούν στο γαμήλιο μυστήριο στις 21 Αυγούστου.

Τι λέει το περιβάλλον του Χούτου και της Ζάρα για τον χωρισμό

«Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία, όπως φάνηκε, γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης», λένε καλά ενημερωμένες πηγές.

«Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν», δηλώνει στη Realife φίλος του ζευγαριού.

«Παρέμειναν και οι δύο στη Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Ομως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον».

ΧΟΥΤΟΣ ΖΑΡΑ

Μπορεί τα unfollows εκατέρωθεν που ακολούθησαν τις εξελίξεις και οι σβησμένες φωτογραφίες που μέχρι πρότινος κοσμούσαν τα προφίλ και των δύο να είναι γεγονός, σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ, η Ματίνα δεν έχει μαζέψει ακόμη τα πράγματά της από το σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Οι δυο τους, μάλιστα, φέρονται να έχουν εντείνει την επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στις μεταξύ τους διαφωνίες.

Χούτος Χωρισμός

Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις και οι συζητήσεις τους αναμένεται να καθορίσουν οριστικά το μέλλον της σχέσης τους.

Ο Λ. Χούτος επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα από τη Σκιάθο, ενώ μία ημέρα μετά ακολούθησε η Ματίνα Ζάρα, η οποία είχε προγραμματισμένη φωτογράφιση για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου στο «Romeo», στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη και της Κατερίνας Λιόλιου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ