Κριστίνα Ρίτσι: Στη δημοσιότητα οι ΦΩΤΟ από τους μώλωπες που της προκάλεσε ο βίαιος σύζυγός της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας υπήρξε στη διάρκεια της καραντίνας η Κριστίνα Ρίτσι, η οποία ζήτησε και εξέδωσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της με τον οποίο είναι σε διαδικασία διαζυγίου.

Όπως είπε η ηθοποιός στο δικαστήριο “βρέθηκα παγιδευμένη στο σπίτι με έναν βίαιο δράστη” εν μέσω του lockdown λόγω κορονοϊού. Η 40χρονη σταρ είπε ότι ο Χίρντεγκεν της επιτέθηκε πολλές φορές στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το ΤΜΖ, κάτι που της προξένησε φόβο για την ασφάλεια τη δική της αλλά και του 6χρονου γιου τους Φρέντι. Το δικαστήριο διέταξε τον Χίντεργκεν να παραμένει σε απόσταση 90 μέτρων από τη Ρίτσι και τον γιο του και να μην έχει καμία επαφή μαζί τους. Το ΤΜΖ δημοσίευσε φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η ηθοποιός να φέρει μώλωπες σε καρπούς και μπράτσα όπως έχει καταγγείλει.

Η πανδημία επιβράδυνε τη διαδικασία του διαζυγίου και τελικά κατέληξε σε δύο περιστατικά βίας τον Ιούνιο του 2020. Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, η ηθοποιός άρχισε να ανησυχεί ότι ο σύζυγός της μπορεί πραγματικά να τη σκοτώσει όταν ο Χίντεργκεν έκανε ένα σχόλιο στο τέλος του 2019: “Μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να με λυπηθεί είναι μόνο αν με έβλεπε διαμελισμένη σε κομματάκια” και τότε εκείνη από φόβο άρχισε να κρύβει μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ