Κρίστη Παπαδοπούλου: Σοκάρει η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο στα 13 της

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε νεαρή ηλικία.

Όπως είπε στην εκπομπή “Love it” του ΣΚΑΪ: “Ήμουν 13 χρονών, ήταν ένας καρκίνος. Από τύχη τον βρήκα ή από μοίρα, θεό, όπως θες πες το… Από τότε ξεκίνησα κανονικά χημειοθεραπείες, 13 κύκλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν σπάνιο, δηλαδή ένα άλλο παιδάκι τότε στην Αμερική είχε πεθάνει” υποστήριξε η ηθοποιός για τον καρκίνο που της βρήκαν στον ώμο.

“Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, τα νύχια μου. Φορούσα μαντήλι ή περούκα στο σχολείο και μου την έβγαζαν, γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Ένα είδος μπούλινγκ στην εποχή μας» αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας ότι δίπλα της στον αγώνα της με τον καρκίνο ήταν η οικογένειά της: “Η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς, ο αδελφός μου, που ήταν πολύ μικρούλης τότε. Ήταν πραγματικά όλοι πολύ εκεί. Νομίζω ότι αυτό μας ένωσε πάρα πολύ”

“Ήταν δύσκολο, αλλά για κάποιο λόγο ήμουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, είχα πάει στην κομμώτρια και της λέω ‘έχω αυτό. Ξύρισε τα. Γιατί δεν μπορώ…’. Έβλεπα τα παιδάκια στο νοσοκομείο που έπεφταν τα μαλλιά τους…”., εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει στη θεατρική παράσταση “Ανθισμένες Μανόλιες” που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου. Την έχουμε δει ως “Μάγδα” στη σειρά “8 λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και ως “Μαρίνα” στη σειρά “Βαλς με Δώδεκα Θεούς”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ