Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Ερωτευμένοι στην Αντίπαρο πήγαν για… ψάρεμα

Τις πρώτες τους κοινές διακοπές απολαμβάνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο σεφ και η ηθοποιός βρίσκονται στην Αντίπαρο καθώς εκεί διατηρεί εστιατόριο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για να απολαύσει όμορφες και χαλαρές στιγμές στο νησί.

Μάλιστα μία από τις ασχολίες τους είναι το ψάρεμα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασαν στα social media με τον διάσημο σεφ να αποκαλεί τη σύντροφό του “καπετάνιο”. Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο είχαν και καλή ψαριά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Στα λίγα κοινά στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στα social media συνήθως ο ένας “πειράζει” τον άλλο.

“Όπως όλα τα ρομαντικά ζευγάρια του 2021, γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram. Ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ότι δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος , είναι τρομερά ευφυής. Ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι ο Λεωνίδας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, είχε δηλώσει η Χρύσα Μιχαλοπούλου σχετικά με τον τρόπο που ήρθαν κοντά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ