Κούλλης Νικολάου: «Η “Γη της Ελιάς” θα κλείσει με πολλά ερωτήματα»

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην είσοδό του στην πετυχημένη σειρά «H Γη της Ελιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και για την δουλεία στο μαρμαράδικο, όταν σπούδαζε.

Ο Κούλλης Νικολάου πρόκειται να εμφανιστεί στην «Γη της Ελιάς» και όπως λέει ο ρόλος του ως Δημοσθένης τον ιντριγκάρει πάρα πολύ.

«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στην Βάνα Δημητρίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Ό,τι βάλει στόχο η Βάνα Δημητρίου το πετυχαίνει», υπογράμμισε.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι η σειρά θα “κλείσει” φέτος με πάρα πολλά ερωτήματα που «πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν».

«Δεν είμαι τόσο πολύ των ριάλιτι ξέρω όμως ότι η τηλεόραση πρέπει να τα έχει όλα. Πεποίθησή μου είναι να είναι στην πρωτιά η μυθοπλασία», δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου.

Όσον αφορά στον Αντρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X-Factor, όπως λέει συγκινήθηκε όταν τον είδε στη σκηνή του show και είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα παιδί θαύμα και ό,τι αγγίξει το κάνει διαμάντι».

Στη συνέχεια, ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι την αγάπη. Γεννήθηκα πάμφτωχος, αλλά νιώθω τυχερός. Είχα απίστευτη αγάπη παρ’ όλες τις δυσκολίες. Δεν είχαμε κανονικό σπίτι», εξομολογήθηκε.

Θυμήθηκε την περίοδο που παράλληλα με με τις σπουδές του εργαζόταν σε μαρμαράδικο και είπε ότι αγωνίστηκε για να πετύχει και ό,τι έκανε το έκανε τίμια και αυτό είναι που τον κάνει περήφανο άνθρωπο και τον συγκινεί.

«Έχω απίστευτη ευγνωμοσύνη σε ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα, όταν οι πολλοί δεν πίστευαν», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ