Κούκλα πρωταγωνίστρια στο πλευρό του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»: Ποια ηθοποιός θα παίξει στην νέα ταινία του Robert Powell; Νούσιας, Καραμίχος, Χρανιώτης στο cast! Αποκλειστικό

Η νέα θρησκευτική ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert Powell έχει τίτλο «Η βασίλισσα των Ουρανών».  Ανάμεσα στο cast των ηθοποιών, η πρωταγωνίστρια περσινού σίριαλ και πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί.

Νάντια Ρηγάτου

Η βασίλισσα των Ουρανών” αφορά στη ζωή της Παναγίας μετά το τέλος της επίγειας ζωής του Χριστού. Στο πλευρό του Robert Powell θα βρεθεί η ‘Ελενα Πιερίδου , η πανέμορφη «Ραζάν» από τη Συρία που μας καθήλωνε με τα καταπράσινα μάτια της πέρσι στην τηλεοπτική σειρά «Γλυκάνισος» .

Η Έλενα Πιερίδου έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο “Τατουάζ” του Ανδρέα Γεωργίου και στη συνέχεια στέφθηκε πρωταγωνίστρια της απαγορευμένης αγάπης του «Γλυκάνισου» που προβάλλονταν πέρσι στον Σκάι.

Μπορεί ο «Γλυκάνισος» να σημείωνε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά τόσο η ιστορία αγάπης όσο και οι πρωταγωνιστές της αγαπήθηκαν πολύ σε Ελλάδα και Κύπρο .

 

Μετά το τέλος του «Γλυκάνισου», η όμορφη ηθοποιός δέχθηκε την κινηματογραφική πρόταση να συμμετέχει στην χριστιανική ταινία «Η βασίλισσα των Ουρανών» με πρωταγωνιστή τον Robert Powell, τον κινηματογραφικό «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Μια πρόταση απρόσμενη αλλά ταυτόχρονα άκρως απαιτητική όπως αποκάλυψε η Έλενα Πιερίδου στο enikos : “Ήταν μια πρόταση που ήρθε απρόσμενα. Όταν έστειλα το self tape για την ταινία είχα τους ενδοιασμούς μου σχετικά με το κείμενο. Είναι γραμμένο στην αρχαία αγγλική γλώσσα και αυτό ήταν μια πρόκληση για εμένα, από την άποψη ότι δεν έχω εκπαιδευτεί σε αυτή την προφορά. Οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω.

Όταν ενημερώθηκα ότι έκλεισα τον ρόλο συγκινήθηκα. Η μητέρα μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο. Ο ρόλος που υποδύομαι στην ταινία είναι η Μαρία η αδελφή του Λαζάρου. Είναι ευλογία για μένα να συμμετέχω σε μια ταινία αφιερωμένη στην Παναγία. Ουσιαστικά η ιστορία διηγείται τη ζωή της μετά τον θάνατο του Ιησού”.

Τα γυρίσματα ήταν αρχικά προγραμματισμένα για τον Σεπτέμβριο, η ηθοποιός για να υποδυθεί το ρόλο της Μαρίας, της αδερφής του Λαζάρου θα έπρεπε να μείνει τουλάχιστον ένα μήνα στο Μαρόκο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και αυτός είναι και ο λογος που δεν την βλέπουμε τηλεοπτικά φέτος.

Τέλη Αυγούστου η παραγωγή ενημέρωσε το cast των ηθοποιών ότι τα γυρίσματα λόγω απεργίας θα πρέπει να αναβληθούν και να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2024.

«Δεν στεναχωρήθηκα για την αναβολή των γυρισμάτων και ας ήταν ο λόγος που δεν ήμουν διαθέσιμη να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Αξιοποίησα το χρόνο αναμονής και έφταιξα ένα εργαστήρι θεατρικού μιούζικαλ για παιδιά και εφήβους μαζί με τον συνάδελφό μου Χρήστο Κοντογεώργη» δήλωσε η γοητευτική ηθοποιός.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2025. Τα  γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εκτός από το εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Το cast των ηθοποιών δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε να δούμε ποιες πρωταγωνίστριες του εξωτερικού -τις οποίες έχει προσεγγίσει ήδη η φιλόδοξη παραγωγή θα βρεθούν στο πλευρό του Robert Powell.

Εκτός από την Έλενα Πιερίδου θα δούμε αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς. Τάσος Νούσιας, Γιώργος Καραμίχος, Γιώργος Βογιατζής, Γιώργος Χρανιώτης, Τεό Θεοδωρίδης, Κωστής Σαββιδάκης, Μαρία Αλιφέρη είναι ήδη κλεισμένοι και προσεχώς θα ανακοινωθούν όλοι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν. Το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Στραβόλαιμος που έχει ήδη γράψει και σκηνοθετήσει «Το δείπνο του Βοσκού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ