Κωστής Σαββιδάκης: Πώς βιώνει ο παπα-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού

Για το πως βιώνει τον κατ’ οίκον εγκλεισμό μίλησε στην εκπομπή «Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά, ο παπά -Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Περνάω ήσυχα, όμορφα, ξεκουράζομαι και προσπαθώ με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσω όλο αυτό το δύσκολο πράγμα που μας συμβαίνει με πολύ χιούμορ. Ο χρόνος τώρα νομίζω ότι δεν μου φτάνει σε σχέση με το διάστημα που ήμασταν έξω και δουλεύαμε. Κάνω πολλά πράγματα σε σχέση με τα αρχεία μου που είχα πολλά χρόνια να ασχοληθώ. Παίρνω τηλέφωνο ανθρώπους και φίλους που ξέρω ότι είναι μόνοι και χρειάζονται να πουν μια κουβέντα και φυσικά όλα τα άλλα που γίνονται στην καθημερινότητά μας. Ό,τι δεν προλάβαινα να κάνω όταν είχαμε τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες» έχει μαζευτεί και το κάνω τώρα»,είπε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Για το Πάσχα, ο Κωστής Σαββιδάκης είπε ότι φέτος θα είναι διαφορετικά. «Νομίζω για όλους μας τους χριστιανούς Ορθόδοξους, αυτές οι μέρες είναι διαφορετικές. Τουλάχιστον τη Μεγάλη Εβδομάδα πηγαίναμε καθημερινά στην Εκκλησία. Τώρα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Τείνω να πιστέψω ότι τελικά μπορεί και να είναι θέλημα Θεού το να κάνουμε μια φορά Πάσχα έξω από την Εκκλησία. Έχουμε κάνει μάλλον πολλές αμαρτίες όλοι μας και κάπως πρέπει με έναν τρόπο να συνέλθουμε. Να είναι ουσιαστικό ότι είμαστε στην Εκκλησία, να μην είμαστε εκεί με ένα κινητό στο αυτί ή να σχολιάζουμε τους άλλους. Τώρα δυναμώνει περισσότερο η πίστη μας»,τόνισε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τις «Άγριες Μέλισσες» που έχουν σταματήσει τα γυρίσματα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ο Κωστής Σαββιδάκης ανέφερε ότι περιμένουν μήπως τους στείλουν τα καινούρια επεισόδια αν και προς το παρόν δεν έχουν λάβει κάτι.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ