Κωστής Σαββιδάκης: Ο σταυρός που κόλλησε στην πλάτη του και το εύρημα στην ακτινογραφία

Ο Κωστής Σαββιδάκης ή αλλιώς, ο “πάπα Γρηγόρης” από την γνωστή τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που ενσαρκώνει, αλλά και σε ένα θαύμα που βίωσε στο παρελθόν.

“Πιστεύω στον Θεό από μωρό παιδί. Ήμουν παπαδάκι στην εκκλησία. Πήγαινα κατηχητικό. Ο παππάς που υποδύομαι στις ‘Άγριες Μέλισσες’ είναι ένας παππάς που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ενορία του. Ένας παπάς που είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Ο ‘Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό’ είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι με την θρησκεία μας, συνήθως το αποφεύγαμε”, είπε αρχικά ο ηθοποιός στο MEGA.

“Με σταύρωσε και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου”

Μιλώντας για τον θαύμα που βίωσε ο Κωστής Σαββιδάκης, είπε αρχικά ότι “Εγώ πήγαινα πολύ συχνά, γιατί τώρα έχω καιρό να πάω, στους Αγίους Θεοδώρους στο Λυκαβηττό” και συνέχισε, περιγράφοντας ότι “Εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό σταυρό. Κατά διαστήματα ευλογεί με αυτόν τον κόσμο. Κάποια στιγμή με σταύρωσε και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Μου λέει ‘Πήγαινε να κάνεις μια ακτίνα στο συγκεκριμένο σημείο’. Όντως βρήκαν κάτι. Έπεσα σε καλά χέρια και πήγαν όλα καλά. Αν δεν ήταν ο σταυρός και ο πατέρας Δημήτριος να το εντοπίσει δεν ξέρω που θα ήμουν σήμερα”.

Έπειτα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι “Για όλα όσα συμβαίνουν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν φοβήθηκα. Είπα στον εαυτό μου ότι είναι σαν να πηγαίνω μια εκδρομή 10 ημέρες στο νοσοκομείο να καθαρίσω και να βγω”.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είχε πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς πέρασε κορονοϊό. “Ήταν δύσκολα. Ήμουν 18 μέρες στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες, όχι η ασθένεια. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στην ζωή μου. Αν δεν είχα το κινητό μου να μιλώ με τους δικούς μου ανθρώπους, θα έβγαινα τρελός. Είναι άγριο το να είσαι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Κωστής Σαββιδάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ