Κωστής Μαραβέγιας: Οι εμφανίσεις σε… ταβέρνα και τα live μπροστά σε τέσσερα άτομα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός ανέφερε ότι του έχουν λείψει πολύ οι συναυλίες μπροστά σε κόσμο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο παρελθόν και στις συναυλίες τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που είχαν ελάχιστα άτομα. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μίλησε για τις εμφανίσεις του στο ιστορικό “μπαρ του Βασίλη”. “Έκανα συναυλία στο μπαράκι του Βασίλη και ήταν τέσσερα άτομα μετρημένα. Η κοπέλα μου, τα ξαδέρφια της και ο Βασίλης, ο οποίος ήταν one man show, είχε το μαγαζί, σέρβιρε και έκανε και τον ήχο” ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας. “Ο κ. Βασίλης ήταν πολύ εμψυχωτικός. Μου έλεγε «Μαραβέγια να σου πω το ‘χεις. Λίγο μαθήματα φωνητικής θέλεις, αλλά το έχεις»” πρόσθεσε.

“Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πόσος είναι ο κόσμος από κάτω. Σημασία έχει να υπάρχει ζεστασιά και να υπάρχει μία θερμοκρασία στον χώρο. Τραγουδάω ακόμη και για ένα μόνο άτομο. Έχω κάνει ότι μπορείς να φανταστείς σε συναυλία. Έχω κάνει κοπή πίτας Αρχιτεκτόνων στη Φλώρινα. Εχω κάνει συναυλία σε ταβέρνα στην Καβάλα που είχε πάει πριν η Μποφίλιου” ανέφερε ακόμα ο σπουδαίος τραγουδοποιός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ