Κώστας Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γιώργου Μαρίνου ήταν για μένα σοκ

Ο Κώστας Τουρνάς στη συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο και μερικά περιστατικά από το παρελθόν. “Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι κι υπήρξαν κάποιες σκηνές οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά και τι βιώνει ο καθένας μόνος του” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

“Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει” αποκάλυψε ο Κώστας Τουρνάς.

Κώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της Χούντας

Ο μουσικός και ερμηνευτής περιέγραψε πως είχε προσαχθεί από την ειδική επιτροπή λογοκρισίας, αμέσως μετά τη σύνθεση του τραγουδιού «Ήλιε μου», κατά την περίοδο της δικτατορίας.
“Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου επαναστάτη” σχολίασε. “Επί Επταετίας με φώναξαν τότε. Μου ζήτησαν εξηγήσεις γιατί το έγραψα αυτό το τραγούδι. Η ερώτηση ήταν τι σημαίνουν τα κλουβιά; Η απάντηση η δική μου ήταν ότι κανένα πουλί δεν θέλει να ζήσει σε κλουβί. Τους είπα ότι ήταν αυθόρμητο, και το πίστεψαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο” είπε ο Κώστας Τουρνάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ