Κώστας Κόκλας: Το κλίμα στην τηλεόραση ήταν πάντα αβέβαιο, σε φιλοξενεί όσο έχει οικονομικό ενδιαφέρον

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, καθώς και την παρουσίαση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Ο Κώστας Κόκλας ανέφερε αρχικά πως οι δάσκαλοί «μας έλεγαν να αφοσιωθούμε στο θέατρο, γιατί η τηλεόραση δεν θα σε κάνει καλό ηθοποιό», ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Με τα χρόνια αποδείχθηκε ότι αυτή η γενιά που ασχολήθηκε με την τηλεόραση είναι αυτή που έχει γεμάτα τα θέατρα τώρα. Ήταν μια άλλη φιλοσοφία, μια άλλη εποχή. Αν σε έχει εμπιστευτεί ένας σκηνοθέτης, είναι ανέντιμο να σταματήσει να σε εμπιστεύεται μετά. Ευτυχώς εγώ είχα αγάπη από αυτούς τους ανθρώπους και προσπάθησα κι εγώ να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Ο Κώστας Κόκλας ανέφερε επίσης: «Πρέπει να αποδεχτώ ότι τελείωσε η σειρά “Καλά θα πάει κι αυτό” στην ΕΡΤ, έτσι είναι η δουλειά μας. Πάντα ήταν αβέβαιο το κλίμα στην τηλεόραση. Σε φιλοξενεί όσο έχει οικονομικό ενδιαφέρον γι’ αυτή, είναι μπίζνα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK