Κώστας Κόκλας: Γιατί έφαγε πρόστιμο από το Εθνικό Θέατρο

«Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας» αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας, μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αναφερόμενος στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στην καριέρα του.

«Η τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά τα χρόνια που ξεκίνησα εγώ. Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά γνωστός ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν. Τότε νιώθεις ακόμα πιο χάλια».

Κώστας Κόκλας: Γιατί «έφαγε» πρόστιμο από το Εθνικό Θέατρο;

Ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε φέτος στους Ιππείς του Αριστοφάνη δια χειρός του Κωνσταντίνου Ρήγου για το Εθνικό Θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει το καλοκαίρι.

«Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα… Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση. Μια μέρα έφυγα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο. Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ