Κώστας Κόκλας: Επισκέφθηκε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

Η δυσάρεστη είδηση πως ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από τη Δανάη Μπάρκα αναστατώνοντας την καλλιτεχνική οικογένεια. Η παρουσιάστρια και «θετή κόρη» μέσα από τον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έπαθε έμφραγμα και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες».

Μητέρα και κόρη συνεχώς στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του. Το μεσημέρι της Παρασκευής τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και ο ομότεχνός του Κώστας Κόκλας με τον οποίο είναι φίλοι και συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Να υπενθυμίσουμε ότι η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» έχουν αναβληθεί αυτές τις μέρες λόγω της ξαφνικής περιπέτειας υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ