Κώστας Καζάκος: Όταν τον κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα πριν από τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη

Στιγμές της ζωής του είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές ο αείμνηστος Κώστας Καζάκος, ο οποίος δεν είχε παραλείψει να αναφερθεί και στην αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή “Ελένη” το 2021, ο Κώστας Καζάκος είχε σημειώσει ότι ο ίδιος δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ του σινεμά. “Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά”, είχε αναφέρει, ενώ είχε προσθέσει πως: “Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε κι εκείνη με όλη της την δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε”.

Είχε μιλήσει, επίσης, για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη, το 1968. Ήταν, όταν κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις… καθώς ο ίδιος ήταν πολιτικοποιημένος στον χώρο της Αριστεράς και φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε στον αστυνομικό. “Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας;”, του είχε πει. “Μπα… Ποιο κορίτσι; του λέω. Μίλαγε λες και ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά”, είχε σημειώσει ο Κώστας Καζάκος.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ