Κώστας Κακαβάς: Το συγκινητικό «αντίο» στην Ντόρα Κωστίδου – Ο άγνωστος έρωτάς τους

Τον άγνωστο έρωτά του και τον αρραβώνα του με την ηθοποιό Ντόρα Κωστίδου, η οποία πέθανε πριν από μερικές ημέρες σε ηλικία 85 ετών, εξομολογήθηκε ο Κώστας Κακαβάς.

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου μιλά συγκινημένος για τον θάνατο της αγαπημένης του Ντόρας.

Όπως είπε στην εφημερίδα «Espressο», «δεν μπορώ να αποχαιρετήσω την Ντόρα ούτε μπορώ να της πω «Καλό Παράδεισο» γιατί δεν πιστεύω ότι έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για τον φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο».

Μία από τις 80 ταινίες του μεγάλου ηθοποιού, με τίτλο «Κρουαζιέρα στη Ρόδο» έμελλε να είναι κι εκείνη που θα φέρει πολύ κοντά τον Κώστα Κακαβά και την Ντόρα Κωστίδου, με αποτέλεσμα το ειδύλλιο να κρατήσει σχεδόν πέντε χρόνια.

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο» τόνισε ο Κώστας Κακαβάς.

Όπως είπε, «όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου».

Ο ίδιος προσέθεσε: «δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.