Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βαπτίζουν τον γιο τους στον Άλιμο

Ο άσος τoυ Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του Ιωάννα Καταραχιά ετοιμάζονται για τη μεγάλη ημέρα του μικρού τους πρίγκιπα και σχεδιάζουν τον θρησκευτικό γάμο τους, που θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Την ανάπαυλα μετά το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα εκμεταλλευτεί ο άσος των «ερυθρολεύκων» Κώστας Φορτούνης για να βαφτίσει, μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Καταραχιά, τον μόλις δέκα μηνών γιο τους, στα τέλη Μαΐου.

Η βάφτιση του Φορτούνη Junior, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realife, θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου στον Αλιμο. Ο μικρός αναμένεται να πάρει το όνομα Σπύρος, από τον πατέρα του Κώστα, Σπύρο Φορτούνη. Νονά θα είναι η Βίλυ Κυριάκου, στενή φίλη της Ι. Καταραχιά. Μετά την τέλεση του μυστηρίου, θα ακολουθήσει γεύμα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Το «παρών» στη βάφτιση αναμένεται να δώσουν πολλοί συγγενείς και φίλοι του άσου του Ολυμπιακού από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, αλλά και πολλοί συμπαίκτες του από την ομάδα του Πειραιά και από την Εθνική. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, στη λαμπερή βάφτιση θα παρευρεθούν και πολλοί καλεσμένοι από τον χώρο του μπάσκετ, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, με τον οποίο ο Κώστας Φορτούνης συνδέεται με βαθιά φιλία.

Ο Κώστας και η Ιωάννα είχαν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάφτιση του μοναχογιού τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη τους υποχρέωσαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «R», ο γάμος θα πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα στην Καλαμπάκα, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Πάσχα με τους συγγενείς

Το ζευγάρι πέρασε τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Καλαμπάκα, μαζί με τους γονείς του Κώστα. Η Ιωάννα και ο Φορτούνης Junior παρέμειναν για λίγες ημέρες ακόμα στα Τρίκαλα, ενώ ο Κώστας επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας και η Ιωάννα, που είναι τέσσερα χρόνια μαζί, στις 5 Ιουνίου του 2021 επισφράγισαν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Καλαμπάκας. «Είμαι της οικογένειας. Πάνω από όλα η οικογένεια με παιδιά», είχε δηλώσει ο Κώστας Φορτούνης

σε παλαιότερη συνέντευξή του και ο διάδοχος δεν άργησε να έρθει. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου και ο άσος του Ολυμπιακού δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Η Ιωάννα Καταραχιά έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στην καριέρα του Κώστα, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν συνεχώς στο πλευρό του, ειδικά τις περιόδους που ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν τραυματίας, μένοντας εκτός αγωνιστικών χώρων για μήνες. Η ημέρα της βάφτισης του μικρού τους πρίγκιπα αναμένεται να γεμίσει χαρά τον ποδοσφαιριστή, την όμορφη δασκάλα Ιωάννα και τις οικογένειές τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ