Κώστας Μπίγαλης: Ο άγνωστος καβγάς με τη Ρούλα Κορομηλά

Μία αναδρομή σε περιστατικά της καριέρας του έκανε ο Κώστας Μπίγαλης και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο γνωστός μουσικός μίλησε στο “Πάμε Δανάη!” για τον καβγά του με τη Ρούλα Κορομηλά σημειώνοντας: “Είναι μια ιστορία περίεργη. Η Ρούλα με είχε καλέσει πάρα πολλές φορές στις εκπομπές της.

Την είχα βοηθήσει κιόλας τολμώ να πω. Από  ένα σημείο και μετά έλεγα στη δισκογραφική “κάθε λίγο και λιγάκι, πολύ συχνά, μια και δυο φορές την εβδομάδα με στέλνετε σε εκπομπές, θα με κάψετε”. Και μου είπαν “όχι, σε θέλουν οι εκπομπές γιατί ανεβάζεις θεαματικότητα και σε θέλουν για να κάνεις νούμερα”.

Κάποια στιγμή είχα βγάλει καινούργιο  δίσκο και της ζήτησα να πω δυο τραγούδια. Αρνήθηκε. Μου είπε δεν έχω χρόνιο για δύο τραγούδια, δηλαδή έξι λεπτά, μόνο ένα, δηλαδή τρία και είπα δεν πάω καθόλου.

Προβλήθηκε τελικά αυτή η εκπομπή όπου εγώ δεν πήγα, γιατί δεν μου έδωσε έξι λεπτά επαναλαμβάνω, μου έδινε μόνο τρία, και τραγούδαγε η ίδια η Κορομηλά μόνη της 20 λεπτά” αποκάλυψε για τη γνωστή παρουσιάστρια.

Παράλληλα, μίλησε και για σημεία-σταθμούς στην καριέρα του. Όπως είπε αναφερόμενος στη μεγάλη του επιτυχία “Ι miss you”, “το κομμάτι είχε γίνει επιτυχία στα αγγλικά το 1984 ενώ το 1994 έγινε επιτυχία στα ελληνικά υπό τον τίτλο “Μου λείπεις”. Είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Όταν κάποια, κάποτε, έλειψε πολύ…

Είναι το πρώτο μουσικό βιντεοκλίπ που έγινε στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη και με χρηματοδότηση από τη διεθνή CBS γιατί το κομμάτι έγινε διεθνής επιτυχία…” είπε ενώ πρόσθεσε:

“Το όνομα “big Alice” είναι λογοπαίγνιο με το όνομά μου, σημαίνει “μεγαλόσωμη Άλις” και νονός είναι ο Νίκος Μαστοράκης”.

Αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη Eurovision με το “Τρεχαντήρι” για το οποίο είπε “το τραγούδι μου αρέσει αλλά δεν έκανε για τη Eurovision”.

Για τη σχέση του με την Πωλίνα τόνισε πως “γνωριζόμαστε 29 χρόνια. Με πολιορκεί, αλλά δεν ξέρω πού θα καταλήξουμε”.

Θυμήθηκε παράλληλα στην αρχή της μουσικής του πορείας τον Τέρενς Κουίκ που ήταν ο παραγωγός του. Εκείνος αποφάσισε να τον ονομάσει “Αλέξη” καθώς ήταν στη μόδα οι καλλιτέχνες να βγαίνουν μόνο με το μικρό τους όνομα, όπως για παράδειγμα ο Δάκης.

“Ο Τέρενς Κούικ αποφάσισε να με ονομάσει Αλέξη” είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ