Κώστας Αναγνωστόπουλος: Έξαλλος για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως Μισθοφόρος από τη συμμετοχή του στο Survivor, έκανε μία αποκάλυψη μιλώντας στην εκπομπή ‘Έλα Χαμογέλα’, όταν παρουσιάστηκε ένα θέμα με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου, όπου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ, Γιώργος Καββαθάς.

“Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα κάθονται στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε. Είναι οκτώ μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω μια άδεια περιπτέρου και εγώ άμα είναι. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά” είπε εκνευρισμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

“Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα τρία – τέσσερα άτομα γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν έξω. Μπήκε ο αστυνομικός και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες του μαγαζιού, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δεν μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει; Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα και βλέπει τα τέσσερα άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί”, ανέφερε ο Μισθοφόρος.

“Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό. Είμαι με την πλάτη στον τοίχο”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ