Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Σε κλινική αποτοξίνωσης ο πρώην της για πέμπτη φορά – ΦΩΤΟ

Στιγμές από διακοπές της στην Ιταλία και την Κόστα Ρίκα αναπολεί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία την τελευταία εβδομάδα ανεβάζει μόνο παλιές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της.

Στο μεταξύ, ενώ η ίδια είναι σε καραντίνα μαζί με τα τρία παιδιά της, ο πρώην της και πατέρας των παιδιών, Σκοτ Ντίσικ εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για πέμπτη φορά. Λέγεται ότι ο Ντίσικ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ ενώ παίρνει και κοκαΐνη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Talentless κάνει την πέμπτη προσπάθεια για αποτοξίνωση, επιλέγοντας αυτήν τη φορά κλινική στο Κολοράντο. Έχουν προηγηθεί οι εισαγωγές του σε κλινική του Μαλιμπού, στη Φλόριντα και στην Κόστα Ρίκα. Κάποια στιγμή είχε νοσηλευθεί και για δηλητηρίαση από το αλκοόλ. Χώρισε από την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 2015 έπειτα από εννιά χρόνια σχέσης.

Πηγή είπε στην DailyMailTV: “Είπε ότι έχει τραύμα από το παρελθόν. Ανέφερε προβλήματα με την πρώην και ότι επίσης έχει θέμα με τα παιδιά του. Έμοιαζε πολύ αδύνατος και είπε στην ομάδα ότι ερχόταν στην κλινική για να αντιμετωπίσει τα ζητήματά του. Είπε ότι είχε συμπτώματα στέρησης, ήταν κουρασμένος και ληθαργικός. Είπε στο προσωπικό ότι δεν ήθελε συγκεκριμένη μεταχείριση στη διάρκεια της διαμονής του, όσον αφορά στα γεύματα και τη θεραπεία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ