Κορονοϊός- Pink: Αυτός ο ιός είναι σαν να είσαι σε τρενάκι του τρόμου – Κανείς δεν είναι ασφαλής

Η διάσημη τραγουδίστρια Pink πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια όσο και ο τριών ετών γιος της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η 40χρονη τραγουδίστρια μέσω Instagram ανέφερε ότι οι δύο τους αισθάνονται καλύτερα παρότι δεν έχουν αναρρώσει πλήρως από τον ιό.

“Αυτός ο ιός είναι λες και είσαι πάνω σε τρενάκι του τρόμου. Την ώρα που πιστεύεις ότι είσαι κάπως καλύτερα κάτι νέο εκδηλώνεται. Ο γιος μου ήταν χειρότερα από μένα. Έχω κρατήσει ένα ημερολόγιο με τα συμπτώματα που είχαμε τόσο εγώ όσο και ο Jameson τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και ακόμα έχει πυρετό. Είναι πολύ απρόβλεπτο και για τους δυο μας”, ανέφερε η Pink.

“Έχω άσθμα, το έχω όλη μου τη ζωή. Αλλά αυτό που πέρασα ήταν πραγματικά τρομακτικό, δεν θα πω ψέματα. Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ άρρωστος για μέρες, τρομοκρατήθηκα. Μερικές νύχτες έκλαιγα ασταμάτητα και δεν έχω προσευχηθεί πιο πολύ στη ζωή μου. Είναι αστείο το γεγονός ότι σχεδόν μας εγγυήθηκαν ότι τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή. Αυτό δεν είναι δεδομένο. Κανείς δεν είναι ασφαλής με αυτόν τον ιό”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια.Πηγή πληροφοριών: Daiy Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ