Κορονοϊός: – Δήμητρα Γαλάνη: Είμαι μήνες σε καραντίνα, ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της εκπομπής «Μένουμε Alpha» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την Εύη Φραγκάκη ήταν το απόγευμα της Δευτέρας η Δήμητρα Γαλάνη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τον εγκλεισμό της εξαιτίας του κορονοϊού και αποκάλυψε ότι αρκετούς μήνες βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο όταν νόσησε από μία ίωση που την ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό.

«Είμαι μήνες σε καραντίνα. Πέρα από το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος του σπιτιού, κάθομαι γιατί έχω πολλά πράγματα να κάνω και έχω καλή σχέση με τον εαυτό μου, είχα ταλαιπωρηθεί με μία ίωση τον Δεκέμβριο, η οποία τράβηξε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Γαλάνη, τονίζοντας ότι επειδή έχει διάφορα μικροπροβλήματα με το αναπνευστικό της και ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου «είμαι απολύτως σε καραντίνα».

«Και έχω φοβηθεί και κρατάω υπεύθυνη στάση για να προστατεύσω τους άλλους και τον εαυτό μου.Όταν είσαι ηλικιωμένος, υπάρχουν στιγμές που φοβάσαι», πρόσθεσε.

Η ερμηνεύτρια συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει «Εγώ μιλάω για δύναμη» της Λίνας Νικολακοπούλου που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. «Συγκινούμαι για τα τραγούδια όταν αντέχουν στον χρόνο και όταν είναι και δικά σου παιδιά, συγκινείσαι πιο πολύ», τόνισε η Δήμητρα Γαλάνη.

Αναφέρθηκε επίσης σε όσους δεν τηρούν τους απαραίτητους κανόνες για τη μη εξάπλωση του ιού, σε μία προσπάθειά της να τους συνετίσει.

«Όταν τελειώσει αυτό και θα βγούμε νικητές θα έχει αφήσει πολύ σοβαρά θέματα μέσα μας και έξω μας», συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο:gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ