Κοραλία Καράντη: «Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος, έχεις και άλλες ικανότητες»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα αργά» βρέθηκε η Κοραλία Καράντη και μίλησε για τα στερεότυπα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Στις ερωτικές σχέσεις διάλεγα εντελώς ασύμβατους συντρόφους, ήμουν αυτό το είδος γυναίκας, στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς. Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς».

«Τα στερεότυπα δεν είναι καλό πράγμα κυρίως για εμένα. Μου έχουν φορτώσει το στερεότυπο της όμορφης, που δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί δημιουργεί μια προκατάλαηψη. Ακόμα κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα κλασικό πλεονέκτημα που σου ανοίγει πόρτες θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος έχεις και άλλες ικανότητες. Το να σε πουν όμορφο είναι ένας τρόπος να σε εξαιρέσουν».

Η αγαπημένη ηθοποιός στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι συχνά πιάνει τον εαυτό της να είναι πολύ… «Γκούφυ».

«Πολλές φορές είμαι πολύ Γκούφυ. Είμαι ο Ρανταπλάν της γειτονιάς σας. Μπορεί να κάνω πάρα πολύ μεγάλες γκάφες, επειδή είμαι πολύ συγκεντρωμένη, να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, να έχει πάρει φωτιά το σύμπαν και εγώ να λέω τι έγινε τώρα;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ