Κορακάκη: Ο γάμος μπορεί να περιμένει

Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του συντρόφου της, την Κρήτη, έκανε η Άννα Κορακάκη. Η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής και ο αγαπημένος της, Γιάννης Χαλκιαδάκης, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά, γιόρτασαν την Ανάσταση στην Ιεράπετρα.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Κορακάκη – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Η αθλήτρια, μάλιστα, χαλαρή και χαρούμενη, θέλησε το πρωί του Μ. Σαββάτου να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς φίλους της, αναρτώντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τον σύντροφό της, που συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Στον τόπο του που νιώθω και δικό μου».

«Χάλκινη» η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου

Η Άννα Κορακάκη δείχνει πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ, καθώς δέχεται τα τρυφερά χάδια του μέλλοντος συζύγου της. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να απολαύσει τις διακοπές του Πάσχα με τον αγαπημένο της και να αφήσει στην Ξάνθη τον πατέρα της και αθλητικό της μέντορα, ο οποίος μάλιστα ανήμερα του Πάσχα είχε και την ονομαστική του εορτή. Ο Τάσος Κορακάκης ήταν επίσης στη Μεγαλόνησο. «Κατεβήκαμε οικογενειακώς στην Κρήτη για το Πάσχα μαζί με την οικογένεια του συντρόφου της Αννας», δηλώνει στη Realnews o πατέρας και προπονητής της και προσθέτει: «Περάσαμε όμορφα, αλλά τώρα έχουμε επιστρέψει στη Δράμα, γιατί έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις για τις τρεις διοργανώσεις που έχουμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες».

Ο Τ. Κορακάκης αποκαλύπτει στην «R» ότι ο γάμος αργεί για το ερωτευμένο ζευγάρι. «Βρισκόμαστε μπροστά σε τρίμηνο γεμάτο αγώνες. Αυτό το διάστημα η Αννα δεν κάνει σχέδια γάμου, γιατί, μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα του Πάσχα, μπαίνει πλέον σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης. Δεν υπάρχουν πλάνα γάμου γι’ αυτό το καλοκαίρι». Αλλωστε, η ίδια η αθλήτρια έχει δηλώσει ότι δεν βιάζεται να ντυθεί νύφη. «Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι μόνο για τον γάμο ως τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού με τον άνθρωπό μου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή μαζί. Η πρόταση έγινε. ?εν μας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα θα βρούμε μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές μας και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις», λέει η Αννα. Η χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σκοποβολή διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να επιτύχει τεράστιες αθλητικές διακρίσεις, ενώ ζει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του αγαπημένου της Γιάννη. Η πρόταση γάμου που δέχθηκε την Πρωτοχρονιά την έχει απογειώσει και, εκτός από τις συγκινήσεις που ζει εντός των αγωνιστικών χώρων, η Α. Κορακάκη απολαμβάνει και υπέροχες προσωπικές στιγμές, οι οποίες της δίνουν ώθηση για τους αγώνες που δίνει. Στις 7 Μαΐου θα βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής.

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Είναι κάτι τραυματικό – Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις»

Η επόμενη αθλητική διοργάνωση είναι τον Ιούνιο στα European Games και τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης στο Μπακού, με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στη Γαλλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ