Κωνσταντίνος Βασάλος για Κατερίνα Καινούργιου: «Της αρέσει να απαντάει, να έχουμε μια βδομάδα να παίξουμε κάτι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασαν στη σημερινή (17/11) εκπομπή του «Χαμογέλα και πάλι». Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», δηλώνοντας πως «της αρέσει να απαντάει».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε ότι: «Καταρχάς κράτα αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ότι δεν έχουμε θέματα, οπότε πρέπει κάπου να τα βρούμε. Γενικά της Κατερίνας της αρέσει να απαντάει, της αρέσει δηλαδή η αναπαραγωγή, τύπου θα απαντήσω για να έχω την ανατροφοδότηση και να έχουμε μια βδομάδα να παίξουμε κάτι. Δεν είναι κακό αυτό!».

Ακόμα, ο πρώην παίκτης του Survivor και youtuber σχολίασε την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Άννα Μαρία Βέλλη, λέγοντας πως: «Ξέρω τον λόγο, αλλά δεν μπορώ να τον πω, δεν γίνεται να ειπωθεί. Ούτε καν, δεν ασχολούμαι με άλλους».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.