Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, το πρωί της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την ευρύτερη σχέση που αναπτύσσει ο ηθοποιός με τους θεατές και τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας ένα γεγονός για έναν συνάδελφό του.

«Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και «ζητούν» από τους ανθρώπους να έρθουν για να τους δουν. Πόσο δε μάλλον όταν μπαίνουν μέσω της τηλεόρασης μέσα στα σπίτια των ανθρώπων, μέσα στα υπνοδωμάτια τους, οπότε δημιουργούν οι άνθρωποι αυτοί μια σχέση μαζί τους. Μου φαίνεται λίγο αλαζονικό το να περάσεις μια ολόκληρη ζωή για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στους ανθρώπους, στο μεγάλο κοινό και με το που την αποκτάς να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι λες και δεν την θέλεις να την έχεις αυτή την πρόσβαση» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Ή στις φωτογραφίες, που πολλοί λένε ότι δεν βγάζουν φωτογραφίες» σχολίασε τότε η Τζένη Μελιτά με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να απαντάει χαρακτηριστικά. «Όχι, εμένα πρέπει να σας πω ότι μου φαίνεται απαίσιο αυτό. Εγώ δεν αρνούμαι ποτέ, παρά μόνο αν έρθει κάποιος αγενώς».

«Δεν θα πω το όνομα, γιατί είναι φίλος μου καλός και πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου, με τον οποίο έχουμε συχνά αυτή τη διαφωνία. Αρνείται να βγάλει φωτογραφίες και είναι ιδεολογικού χαρακτήρα η διαφωνία μας… Μην είσαι αχάριστος! Να χαίρεσαι που η ζωή σε έχει φέρει σε θέση να έχουν οι άνθρωποι ενθουσιασμό που σε βλέπουν. Επίσης, αυτό δεν θα είναι για πάντα και κάποια στιγμή θα σταματήσουν να έχουν ενθουσιασμό οπότε φέρσου αναλόγως» καταλήγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ