Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Γιώργος Θεοφάνους: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με ατάκες “φωτιά”

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Όταν οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον τραγουδιστή σχετικά με την δήλωση που έκανε ο γνωστός δημιουργός για το συγκρότημα ΟΝΕ, ότι ήταν ένα γκρουπ περιορισμένων δυνατοτήτων, εκείνος δεν έκρυψε την οργή του και απάντησε με αιχμηρό τρόπο.

“Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους αν οι ONE που αυτός διάλεξε, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων; Όχι, δε θα το κάνω” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου.

“Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά” συνέχισε ο τραγουδιστής υποστηρίζοντας μάλιστα πως “ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη”.  “Να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι” πρόσθεσε.

“Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα και σιγά μην έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα” ανέφερε τέλος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ