Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αφιέρωση στην Μαρινέλλα στη συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Κωνσταντίνος Αργυρός

Στο Royal Albert Hall του Λονδίνου πραγματοποίησε μία συναυλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης (26/9). Μάλιστα, στη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έκανε και μία ιδιαίτερη αφιέρωση στην Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφιέρωσε στην σπουδαία ερμηνεύτρια το γνωστό τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Εκτός από την οικογένεια θέλω να δώσω και αγάπη και δύναμη και θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένεια μου πρώτον και δεύτερον στην Αθήνα στην κυρία Μαρινέλλα!».

«Με όλη μας την αγάπη και όλη μας την καρδιά να της αφιερώσουμε αυτό το τραγούδι και να της δώσουμε δύναμη», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Exit mobile version