Κωνσταντινίδου: Δεν κατάλαβα γιατί δεν ήμασταν καλά με τον Καπουτζίδη

Ο ρόλος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως “Ζουμπουλίας” στο “Παρά Πέντε” θεωρείται ίσως ο πιο πετυχημένος της έως σήμερα. Φυσικά και η Πένη από τη σειρά “Συμπέθεροι απ’τα Τίρανα” έχει ήδη συγκεντρώσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Όταν διάβασε το σενάριο για το Παρά Πέντε η απόφαση να πει το ναι στον Γιώργο Καπουτζίδη ήταν… μονόδρομος. Παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κλείσει να παίξει στην επίσης επιτυχημένη σειρά “Μάγισσες της Σμύρνης”.

“Εν αρχή νομίζω για την επιτυχία της σειράς είναι το κείμενο του Γιώργου Καπουτζίδη, το οποίο ενώ είχα κλείσει τις “Μάγισσες της Σμύρνης”, μόλις το διάβασα τα δύο επεισόδια, δεν μπορούσες να μην είσαι σε αυτή τη συνεργασία. Ήταν το κείμενο που έπρεπε να ειπωθεί. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ μεταφυσικό πλάσμα, το μυαλό του είναι πολύ πιο πάνω. Ανόμοιοι άνθρωποι γίναμε μεγάλη παρέα εκείνα τα δύο χρόνια. Ο Γιώργος είχε γράψει δύο επεισόδια, έστησε τους χαρακτήρες είχα αντίρρηση και για το “μαρή”. Από εκεί και πέρα έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

Ο ρόλος της ως Πένη στη νέα σειρά του Mega

“Τώρα ζω μια μεγάλη επιτυχία με τους “Συμπέθερους”, είναι μια δύσκολη σειρά. Είμαστε από τη Θεσσαλία και πρέπει να μιλάω με προφορά. Ζούμε εκεί, έτσι μιλάνε οι άνθρωποι έτσι μιλάμε και εμείς. Έχω τον πρώην σύζυγο μου τον Ταξιάρχη που είναι από το Πήλιο και πήρα από την πεθερά μου πράγματα πολλά και έβαλα. “Αχ βρε Ζουμπουλία τι μας κάνεις πάλι” μου είπαν στο δρόμο. “Τώρα θα σε λέμε Πένη”. Είναι πάλι κάτι διαφορετικό όπως διαφορετικό θεωρούσα και τη Ζουμπουλία. Και ότι το εμπεριείχα τότε, έτσι λέω ότι εμπεριέχω και την Πένη. Για τον κόσμο είναι δύσκολο να καταλάβει ότι είναι κομμάτια του εαυτού μου όλα αυτά που κάνω” διευκρίνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Κωνσταντινίδου: Δεν κατάλαβα γιατί δεν ήμασταν καλά με τον Καπουτζίδη

“Εγώ ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα, ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, όταν ξεπερνάει τα όρια, αλλά είναι τόσο καλό παιδί που τον θέλω να είναι στη ζωή μου. Τώρα είμαστε σε φάση που ξαναγνωριζόμαστε. Χρειάστηκε να γίνει κάτι για να ξαναγνωριστούμε. Μακάρι να κρατήσει όλη μας τη ζωή αυτό. Τον έχω παρακαλέσει τόσο πολύ για το “Πάρα Πέντε”, να γίνει μια ταινία. Λείπουν κάποιοι άνθρωποι αλλά μπορεί να βρει έναν τρόπο. Μια ταινία θα το ήθελα πολύ” δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.