Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Παναθηναϊκό – ΦΩΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μπάσκετ, αφού συχνά απολαμβάνει να παρακολουθεί αγώνες και δεν παραλείπει να μοιράζεται αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, η δημοφιλής παρουσιάστρια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης της ομάδας, Παναθηναϊκού.

Η Κωνσταντίνα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως προσωπικές στιγμές με τον γιο της, Βλάσση, και τον σύζυγό της, Βασίλη.

Αυτή τη φορά, ανέβασε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του ΟΑΚΑ, προετοιμασμένη για να παρακολουθήσει τη νίκη των «πρασίνων» επί της Μπάγερν για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.