Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι αποκάλυψε για τον γάμο της και το όνομα του μωρού

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στους δημοσιογράφους για την όμορφη περίοδο που βιώνει αλλά και για τα σχέδια γάμου που κάνει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της σχεδιάζουν να κάνουν θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. «Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας» σημείωσε.

Σχετικά με το φύλο του μωρού και το όνομα που θα του δώσουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε και το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ