Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέψει με την παρουσίαση της εκπομπής “Αγρότης μόνος ψάχνει”

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια περίοδο που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι καταλυτική για τη ζωή της. Χαμογελά, λάμπει και εκπέμπει θετική ενέργεια. Εδώ και μερικούς μήνες, η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά. Ο σύντροφός της, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, έχει φέρει στη ζωή της έναν αέρα ανανέωσης. Δεν είναι τυχαίο που για πρώτη φορά η όμορφη παρουσιάστρια είναι τόσο εξωστρεφής σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της.

Την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Κάιρο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία, προκαλώντας τα επικριτικά σχόλια των θαυμαστών της, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια φάνηκε να μην πτοείται και υπερασπίστηκε την απόφασή της να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να περάσει ξένοιαστες στιγμές. Το ζευγάρι επισκέφθηκε τις πυραμίδες, έκανε βόλτες με άμαξα και με καμήλα, ενώ κατέλυσε σε πολυτελή σουίτα γνωστού ξενοδοχείου.

Έτοιμη για όλα

Ένας άλλος μεγάλος έρωτας, όμως, έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία της. Η Κ. Σπυροπούλου έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Η παρουσίαση είναι κάτι που αγαπά πολύ και τα τελευταία χρόνια τής έχει λείψει. Η θέση της για την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει» στον ΣΚΑΪ έχει «κλειδώσει» και περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα». Για την ίδια θέση είχε ακουστεί το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, αλλά φαίνεται πως η Κωνσταντίνα κέρδισε στα σημεία και θα αναλάβει το νέο ριάλιτι, στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου πιστεύει πολύ.

Η απόλυτη ισορροπία της Κωνσταντίνας βρίσκεται ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή. Το ένα τροφοδοτεί το άλλο και στη συγκεκριμένη φάση όλα δείχνουν να κυλούν υπέροχα. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη πολλές συμμετοχές και όλα δείχνουν ότι θα εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που θα κάνει το comeback της εντυπωσιακό.

Στην παρούσα φάση η παραγωγή του ριάλιτι βρίσκεται στη διαδικασία της επεξεργασίας των αιτήσεων συμμετοχής και του κάστινγκ. Τα γυρίσματα στη συνέχεια θα γίνουν σε διάφορες πόλεις και χωριά της Ελλάδας, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα προχωρήσουν στο στάδιο της επιλογής. Αυτό σημαίνει πως η Κωνσταντίνα θα χρειαστεί να λείπει για κάποια διαστήματα από την Αθήνα, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει τη στήριξη του αγαπημένου της. Άλλωστε, στη συνέχεια, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα γυρίζεται σε μια περιοχή κοντά στην Αθήνα, όπου και θα διαμορφωθεί το αγροτικό συγκρότημα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ