Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ θα γίνουν ξανά γονείς τον Ιανουάριο

Την χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε έμπιστη πηγή από το περιβάλλον τους στο TMZ, τονίζοντας ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μωρό θα έρθει – με το καλό – στα τέλη του Ιανουαρίου, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, καλά πληροφορημένη πηγή στο TMZ, το ζευγάρι πλήρωσε 45 χιλιάδες δολάρια την παρένθετη μητέρα, η οποία χαίρει άκρας υγείας και έχει μία ομαλή εγκυμοσύνη. «Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Κιμ έψαχνε για μήνες τη γυναίκα που θα κυοφορήσει το παιδί της, μέχρι που βρήκε την κατάλληλη» τόνισε πηγή στο περιοδικό People.

«Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να πάνε όλα καλά. Προέχει το καλό του μωρού. Δε θέλουν να υπάρξει καμία επιπλοκή και για το λόγο αυτό η παρένθετη μητέρα ακολουθεί σωστή διατροφή, ενώ από τους αυστηρούς όρους, είναι να μην καπνίζει και πίνει και γενικότερα να μην κάνει πράγματα που βλάπτουν την υγεία του εμβρύου, καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, την 4χρονη Νόρθ και τον 21 μηνών Σέντ. Και για την ιστορία, ο λόγος που κατέφυγαν στη λύση της παρένθετης μητέρας, είναι το σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 36χρονη τηλεπερσόνα, η οποία πάσχει από τη νόσο placenta accreta και μία νέα εγκυμοσύνη, θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη.

Πηγή: mothersblog.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ